Doorgaan naar content

Winkel voor verlichting en lichtadvies in de buurt

Professionele verlichting op maat

Verlichting schept sfeer en beleving. Zowel in de tuin, op het terras of in huis helpt verlichting Mortier met een uitgekiend verlichtingsplan en advies over kleur, warmte, sfeer, materialen en systemen.

Samenwerking met vakmannen

Als verlichtingswinkel, producent en leverancier geven we lichtadvies, produceren en ontwikkelen we de nieuwste lichttrends voor jouw huis en tuin. De installatie laten we over aan de professionele installateur. Werk je graag samen met je vaste elektricien of zoek je er één? We bezitten een groot netwerk aan professionele vakmannen die je samen met Verlichting Mortier stap voor stap helpen van advies tot en met installatie.

Persoonlijke en professioneel contact

Stap je binnen bij Verlichting Mortier dan ontdek je al snel dat onze mensen van alle markten thuis zijn. Interieurdesigners en lichtadviseurs met grafisch inzicht en technische kennis. De kans is groot dat je meteen een antwoord krijgt op al je verlichtingsvragen. Zit je met een specifieke bezorgdheid? Dan zoeken we het antwoord voor je op. Met een 30-koppige ploeg aan technisch of grafisch geschoold personeel zit er zeker iemand bij met het antwoord op je vragen.

Eerlijk advies en correcte dienstverlening

Bij Verlichting Mortier praten we je niet naar de mond. Bij ons krijg je eerlijk en professioneel advies met een snelle en correcte service, want bouwen of verbouwen geeft zorgen genoeg. We halen de problemen rond verlichting weg voor ze er zijn. Heb je een idee? Leg het aan ons voor of laat een lichtplan opstellen door één van onze lichtexperten. Zo ben je zeker van een perfecte lichtbalans en voldoende lichtpunten.

De Oost-Vlaamse roots van Verlichting Mortier

Verlichting Mortier staat nog steeds met de voeten op eigen bodem. Onze wortels: de opstart van Gerard Mortier als zelfstandige elektricien in 1965 en de opening van onze Aalterse verlichting en elektrozaak in 1983. De familie Mortier levert al jaren aan heel Aalter en omstreken de meest diverse elektronica en verlichting. Met zoon Pieter en dochter Saskia mee in de touwen groeide in de jaren 90 de specialisatie in verlichting. Niet zomaar een expertise. Uit onze rijke geschiedenis volgde het pionierschap van het gebruik van duurzaam inox voor streken zoals de kust en de naamsbekendheid nam toe.

Meer en meer volgde de vraag over heel Vlaanderen naar onze materialen en innovatieve designs. Samen met de ontwikkeling en introductie van een eigen merk en universeel systeem voor spots luidde het de start in van psmlighting. Waar psmlighting design verlichting levert aan de professional, zorgt Verlichting Mortier voor de persoonlijke en professionele aanpak voor particulieren.

Van kleine verlichtingswinkel naar de lichtpartner voor maatwerk

Onze verlichtingssystemen en designs kregen een brede bekendheid. Interieurarchitecte en dochter Saskia zorgden samen met de technische expertise van haar broer Pieter voor een nieuwe wind. Vanaf 2000 ontvingen we meerdere awards voor design en technologie met psmlighting en Verlichting Mortier.

De showroom, het atelier en de opslagruimte barstten stilaan uit hun voegen en na de verhuis naar de Groendreef in Aalter is er van de kleine elektrozaak al lang geen sprake meer. Onze persoonlijke aanpak blijft echter het paradepaardje. De combinatie van de virtuele showroom, de gebruiksvriendelijke website en de persoonlijke en professionele dienstverlening geeft je alles wat je verwacht en meer voor design verlichting op maat.

Cookies

Om je de best mogelijke website ervaring te geven, maakt deze website gebruik van cookies.